Om oss.


Flavia Perez

Flavia Perez är verksamhetsledare och pastor tillsammans med hennes man Leo för Heart Sthlm, en “ark”/gemenskap/center/församling som vill möta de enorma behov som uppstår när ett land översköljs av gängkriminalitet, droger, psykisk ohälsa och socialt utanförskap. År 2010 när fick Flavia en frontalkrock med Guds kärlek så förändrades allt – alla behöver höra om hoppet, tron och kärleken som finns i Jesus.

Flavia växte upp i miljonprogrammet Jordbro med en mamma som led av psykisk ohälsa och en kriminell pappa som avtjänade ett långt fängelsestraff sedan hon var 3 år gammal. Hela hennes liv har präglats av att leva i skuggan av kriminalitet, missbruk och destruktivitet. Istället för att leva i samma mönster, har hon gett sitt liv för att hjälpa människor ta sig ut ur samma destruktiva förhållanden och omständigheter. Detta har lett henne till arbete i till exempel avhopparverksamheten Passus under Fryshuset i två år, samt som Klientcoach på avhopparverksamheten Projekt X i 2.5 år.

Idag så reser Flavia över hela Sverige och föreläser, predikar och delar sitt vittnesbörd för att injicera samma nåd och hopp som hon fick ta emot. Det som är omöjligt för människan är möjligt för Gud. Han som förmår göra långt mer än allt vi ber om eller tänker, genom den kraft som mäktigt verkar i oss” – Ef 3:20

Leo Perez

Leo Perez är verksamhetsledare och pastor tillsammans med hans fru Flavia för Heart Sthlm, en “ark”/gemenskap/center/församling som vill möta de enorma behov som uppstår när ett land översköljs av gängkriminalitet, droger, psykisk ohälsa och socialt utanförskap. 

Leo, ursprungligen från Montevideo, Uruguay, är den äldst av tre bröder och kommer från en fattig arbetarfamilj där hans uppväxt präglades av ensamhet och diskriminering. Han och hans familj bodde i en av landets mest våldsamma stadsdelar vilket innebar att han behövde ta ansvar för sina bröder från en mycket tidig ålder. Men redan som 8-åring så mötte han Jesus för första gången när han var ensam hemma full av panikångest och rädsla. “Leo, du är min son.” Sedan dess har Leo levt passionerad för en sak: att visa världen Faderns kärlek och förmedla de goda nyheterna om Jesu underbara nåd.

År 2009 flyttade Leo till Stockholm, Sverige, för att spela professionell fotboll. Efter en serie skador slutade han spela professionellt och träffade sin nuvarande fru Flavia Perez. Efter många år av tvivel om att stanna i Sverige, lyssnade han in Gud som ville han skulle ge tillbaka till det land som en gång i tiden skickat de första och stora missionärerna till Latinamerika. Idag så drömmer han om att bygga en plats där personer av alla bakgrunder och samhällsklasser får ett hem. 

För att bjuda in Flavia Perez till din kyrka eller till ett event,
Flavia – i skuggan av Kartellen är en personlig berättelse som skildrar hur en kvinna drabbas av de grovt kriminella männen i hennes närhet, men också en berättelse om att dela med sig av en kärlek och frihet som är starkare än hat och tjocka fängelsemurar.
För att bjuda in Leo Perez till din kyrka eller till ett event – vänligen tryck på detta formulär så hör vi av oss!
© Copyright 2023 - Heart of Evangelism