Föreläsningar.


Flavia Perez

Flavia Perez är verksamhetsledare för Heart Sthlm, ett hjälpcenter i södra Stockholm som vill möta de enorma behov som uppstår när ett land översköljs av gängkriminalitet, droger, psykisk ohälsa och socialt utanförskap.

Flavia växte upp i miljonprogrammet Jordbro med en mamma som led av psykisk ohälsa och en kriminell pappa som avtjänade ett långt fängelsestraff sedan hon var 3 år gammal. Hela hennes liv har präglats av att leva i skuggan av kriminalitet, missbruk och destruktivitet. Istället för att leva i samma mönster, har hon gett sitt liv för att hjälpa människor ta sig ut ur samma destruktiva förhållanden och omständigheter. Detta har lett henne till arbete i till exempel avhopparverksamheten Passus under Fryshuset i två år, samt som Klient Coach på avhopparverksamheten Projekt X i 2.5 år.

Idag så reser Flavia över hela Sverige och föreläser och talar utifrån sin berättelse för att injicera samma nåd och hopp som hon fick ta emot. Inget är omöjligt. Det finns möjligheter och vägar för att få ett bättre och hälsosamt liv.

För att bjuda in Flavia Perez till att föreläsa eller att tala på ett event, vänligen fyll i detta formulär så hör vi av oss!

Flavia – i skuggan av Kartellen


Denna bok är en personlig berättelse som skildrar hur en kvinna drabbas av de grovt kriminella männen i hennes närhet, men också en berättelse om att dela med sig av en kärlek och frihet som är starkare än hat och tjocka fängelsemurar.

Betsegaw assefa

Betsegaw ”Betz” Assefa kom till Sverige från Etiopen som 8 åring och växte upp i Norrort. Hans uppväxt präglades av mobbning, rasism, våld och utanförskap. När han var 14 år gammal så gjorde han sitt första grova rån och började hans resa med att bli en av de Sverige mest aktiva rånare vid den tiden. År 2007 var han en av grundarna till musikgruppen Kartellen. I över 20 år så levde han i mörker och i tung kriminalitet. Våld, skjutningar, droger och långa fängelsestraff var förnamnet, och fylld av hat, ångest och depression blev efternamnet. När han satt och avtjänade ett fängelsestraff på säkerhetsanstalten i Kumla så fick han höra om Jesus och förlåtelsen av en fängelsepräst för första gången. Ett år senare, några dagar innan han blev frisläppt så fick han ett gudsmöte där Gud sa till honom att ”allt du söker i ditt liv finns i mig”. Där började vägen mot ett nytt liv.

Idag så jobbar han fulltid som inspiratör och föreläsare och brinner för att se människor bli upprättande i ande, själ och kropp. Samtidigt som han reser över hela Norden och berättar om sitt liv och vittnesbörd. Betz inspirerar, motiverar och uppmuntrar alla han kommer i kontakt med att det finns inga hopplösa fall. Det finns hopp, det finns förlåtelse och det finns upprättelse – ”Kan jag så kan du!”

För att bjuda in Betsegaw till att föreläsa eller att tala på ett event, vänligen fyll i detta formulär så hör vi av oss!

Lyssna på Helt Ärligt med Isabella Stakset & Flavia Perez

© Copyright 2024 - Heart of Evangelism